ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ANiMA ιδρύθηκε το 1991. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται με επιτυχία στον κλάδο της Πληροφορικής, με βασικό αντικείμενο τα συστήματα σχεδιασμού (CAD), κυρίως για χρήση σε βιομηχανικό περιβάλλον. Παράλληλα, έχει διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών της με στόχο την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών της ελληνικής αγοράς.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Τοποθετημένη στην αιχμή της τεχνολογίας, η ANiMA είναι από τον Οκτώβριο του 2009 επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων της 3D Systems για την Ελλάδα και την Κύπρο.
Η 3D Systems, εφευρέτης της στερεολιθογραφίας, είναι παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των λύσεων και προϊόντων 3D printing, κατέχοντας κορυφαία τεχνογνωσία και την πληρέστερη γκάμα προϊόντων και λύσεων.

H ANiMA είναι, από την ίδρυσή της, εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής της Autodesk, της μεγαλύτερης κατασκευάστριας εταιρίας τεχνικού λογισμικού στον κόσμο. 
Η εταιρία κατέχει την κορυφαία τεχνογνωσία στην Ελλάδα στις λύσεις της Autodesk για τη βιομηχανία (Industrial design, Engineering, Mechanical & Electrical design, Data Management).

   Η εταιρία, ως Autodesk Authorized Developer, είναι επίσης σε θέση να τροποποιεί και να επεκτείνει τις λειτουργίες των προϊόντων της Autodesk (προγραμματισμός, customization εφαρμογών), ώστε να παράγει εξειδικευμένες λύσεις για την κάλυψη των αναγκών των πελατών της.
To PiMS (Project Information Management System), αναπτύχθηκε από την ANiMA προκειμένου να παρέχει διασφάλιση ποιότητας πληροφοριών, διαδικασίες κατανεμημένης ροής εργασιών και διαβαθμισμένη πρόσβαση σε πληροφορίες, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της επιχείρησή σας.


 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εκπαίδευση
Η ANiMA αξιοποιώντας το εξαιρετικό επίπεδο τεχνογνωσίας των στελεχών της, παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης με περιεχόμενο προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της δραστηριότητας κάθε εταιρίας. Η ANiMA παρέχει αποκλειστικά ενδο-εταιρική εκπαίδευση (υλοποίηση στις εγκαταστάσεις του πελάτη ή στα γραφεία της ANiMA).

Consulting

Η σημαντική και πολυετής εμπειρία της ANiMA παρέχει τη δυνατότητα εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών για την ελληνική βιομηχανία και συγκεκριμένα :
  • Μελέτη οργάνωσης τμήματος σχεδίασης (καθορισμός διαδικασιών)
  • Δημιουργία εγχειριδίων οργάνωσης (CAD Standard)

Εγκατάσταση και Τεχνική Υποστήριξη Δικτύων

Η ANiMA έχει την εμπειρία να υλοποιήσει με επιτυχία απλά, αλλά και σύνθετα έργα εγκατάστασης δικτύων υπολογιστών. Επιπλέον, παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης δικτύων με τη μορφή συμβάσεων (επισκέψεις τεχνικών, τηλεφωνική υποστήριξη, παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, διαρκής εκπαίδευση).


 

ΠΕΛΑΤΕΣ
 
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΙΔΕΝΟΡ ΟΜΙΛΟΣ ΤΙΤΑΝ
ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΕΤΕΜ
SCHNEIDER ELECTRIC METRON ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ
ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ RAYCAP
SOVEL ΧΑΛΚΟΡ
ΓΑΤΣΟΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 3D PRITING ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ
ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΙΝΤΡΑΜΕΤ
ΔΕΗ ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
SIEMENS ΕΛΒΑΛ
ΕΝΟΙΑ KNAUF
ΙΝΤΡΑΚΟΜ TEKA SYSTEMS
ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ALL CERAMICS - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ EUROPA PROFIL ALOYMINIO
ΚΟΣΚΑΡΙΑΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ DD JEWELERY
FRIGOGLASS LANDIS + GYR
EMEK ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΥΨ
ALSTOM KRAFT
DOW HELLAS  PALAPLAST
STIGMA ROTARY ΚΑΛΠΑΞΙΔΗΣ
METRON ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ASSODIVERS
ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ERMA FIRST
ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ C-SOLUTIONS
TEMEK ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ELEBOR SOLID 3D
I3DU B3D


Οικονομικές καταστάσεις
 
© 2018 - ANiMA.gr
top